Over ons

Maak kennis met ons team, onze missie en onze visie

Missie

De markt van buitenreclame is al geruime tijd onveranderd, wij zien het als onze missie om deze klassieke markt weer up-to-date te brengen. Met rondfietsende reclameborden, enthousiaste ambassadeurs en real-time data analyses is The Bikevertising Company in staat de buitenreclame markt in beweging te zetten.

Visie

Reclame die meebeweegt met de dynamiek van het leven. Onze persoonsgebonden reclame-uitingen fietsen de hele dag door de binnenstad, alsmaar onderweg naar de volgende afspraak. Het beheren van de vloot wordt mogelijk gemaakt door het digitale fietsslot. De opgeslagen fietsdata maakt het mogelijk iedere campagne uniek samen te stellen en te optimaliseren gegeven de wensen van onze klanten.

Ons team

In februari 2016 lanceerde 3 ambitieuze ondernemers de eerste ‘Student-Bike’ reclamefiets in Amsterdam. Reclamefietsen zijn niet nieuw maar deze gratis weggeven aan fanatieke fietsers om vervolgens de gebundelde reclamewaarde te verkopen is een wereldprimeur. The Bikevertising Company is vandaag de dag marktleider op het gebied van bewegende buitenreclame en is met 1.000 fietsen actief in de Randstad.

Het bikevertisement team en onze partners werken iedere dag met heel veel passie aan de ontwikkeling van dit revolutionaire buitenreclame product.

Meet the team

Ralph Atiya

CEO

LinkedIn

Thomas de Graaf

CCO

LinkedIn

Gianluca Inzitari

Head of Business Development

LinkedIn

Ethan van Gulik

Head of Operations

LinkedIn

Joost van Sandick

Content creator

LinkedIn

Eduard Vaneker

Data specialist & Customer Service

LinkedIn

Keet

Waakhond

Rob Dekker

Chief Mechanic